Photo shoot in Sunhultsbrunn

Idag skulle vi lira lite med prylarna. Foto prylarna, Becca och jag. De gick inge vidare. sändaren vill inte skicka signal till blixtarna. batteri? får kolla de. Iallafall, blev några åndå utan blixt. körde med lampa och soft boxen. och det gick ju de också.


Photo shoot in Sunhultsbrunn


Photo shoot in Sunhultsbrunn


Grattis Mathilda som fyllde Ett År i går


I går fyllde Mathilda 1 år. Det firades med en Tårta.

Liselotte och Christian


En Tripp Till London Del 4

Strax intill buckingham palace ligger Green Park. och vi fick för oss att gå tillbaka till nothing hill där vi hade hotellet. Så vi tänkte gå via green park och sen Hide Park hem. Men inte visste vi att parken skulle vara så stor.  Nästan 5 km från Big Ben och hem via parkerna. Och då hade vi redan gått från hotellet till Madame Tussauds. Och där också 3 km minst. Det är ju inte så långt men när man inte har skor som är till för att gå långt i då känner man av det. Här är lite bilder från parkerna.En Tripp Till London Del 3

Efter detta bestämde vi oss för att gå bort till buckingham palace. Så vi traskade på genom Londons trafik och folkvimmel. Och så Tog det några bilder även på Buckingham palace och Victoria Memorial.


En Tripp Till London Del 2

Efter vi besökt madame tussauds. Tog vi tunnelbanan till Big Ben och Palace of westminster. Där gick vi runt och tittade lite. Här är några av de bilder jag Tog.

 

En förlovning satt på plats på detta vackra ställe.


En Tripp Till London Del 1

London är ett trevligt ställe att åka till. Hoppas Jag kommer dit snart igen.

Här kommer några av de bilder som jag Tog från Madame Tussaues.

Efter denna genomgång tog vi en go fika som fanns i slutet av madame tussauds. Och Där satt vi och gottade oss medan Jamie Oliver stod och stirrade på oss. Han såg verlkigen ricktig ut.

 


 

 Mother and Brother

Här kommer en bild på min Mor. En mycket bra bild om jag får säga det själv, Det är ju jag som har tagit
den. Titta in på Hennes blogg Här.

Lite reklam kanske. Modellen är min bror. Carlsberg.


Sweet


Älskling


Många bäckar små...

Det här kortet tog i höstas, sunhults byggdegård har en liten bäck. Ägnade mig några minuter där och fick allt till en ganska fin bild. fast det upptäckte jag i kväll när jag satt och gick igenom mina kort.

Svartvitt foto med färg

Blir faktiskt fint om man mixar svartvit med färg också. Den här trappan finns i söderköping på väg upp till ramundaberget.

Svartvit Vs Färg

Hittade lite bilder från i somras, tror jag är lite frusen och längtar till värmen. Kunde dock inte bestäma hur jag ville ha dem när jag satt med dem i lightroom. färg e fint. men det blir väldigt konstnärligt och stilfullt i svartvit. Om jag skulle sätta dem i collage, då skulle det nog bli i svartvit.

 

 


Christmas Girl

Satt och kollade igenom mitt hav av bilder som ligger på hårdiskar. har ett par st. Försöker få lite ordning. Hittade en bild på Rebecca. Togs förra julen. Man blir glad när man ser henne. Så nu sprider jag den glädjen till alla de som läser detta.
Hittade även en bild på henne när hon fick sin kanin. Men det är ju ett tag sedan.

Liten vacker Flicka.


Min lilla prinsessa. En av de två fina barn man är stolt över. Nu väntar jag på att lill tjejen ska släppa taget och börja gå. För hon kommer antagligen inte hitta alla de micro små saker som ligger på golver som man själv inte ser.

Andlig inspiration

Jag är ingen som går i kyrkan speciellt ofta, Men måste säga att det är ganska fint att fotografera i kyrkor. Så det är väl bara vänta tills nästa bjudning till bröllop eller dop så man får fota lite till. =)

Slut och början på samma gång

Firade det nya året hos min bror och hans tjej, Numera Min bror och hans fru. Det var mycket trevligt att avsluta året att få gå på ett bröllop. Detta hade man ingen aning om när man tackade ja till en nyårsfest så det var en trevlig överaskning. God mat och fika med avslutande fotade man några raketer. Vilket inte var det lättaste i mörkret.


Namn: Johan Faag
Bor: Småland
Ålder: 33 år

Övrigt:En blogg med mycket bilder och inte så mycket text